Uuden muotoilun yhdistys | Tapahtumat
page-template-default,page,page-id-22749,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Tapahtumat

Uuden muotoilun yhdistys järjestää vuosittain useita koulutuksia ja muotoilutapahtumia Turussa. Perinteeksi ovat muodostuneet Uuden Muotoilun Kevätmarket toukokuussa ja Uuden Muotoilun Joulumarket Logomossa joulukuussa. Lisäksi järjestämme Pikkujoulumarketin vuosittain eri toimijoiden kanssa yhteistyössä.

Vuosina 2019–2020 järjestämme useita tapahtumia Turku Design Festival -tapahtumavuoden nimissä. Tapahtumavuosi huipentuu Turku Design Festivaliin 5.-10.5.2020, joka koostuu mm. suositusta Uuden Muotoilun Kevätmarketista, design-aiheisista puhetapahtumista ja työpajoista sekä muotoilutoimijoiden omista osa-tapahtumista.

Ajankohtaiset tapahtumatiedot löydät kätevästi:
www.turkudesignfestival.fi

ja Facebookista @turkudesignfestival @uudenmuotoilunyhdistys