Uuden muotoilun yhdistys | Tapahtumat
page-template-default,page,page-id-22749,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Tapahtumat

Uuden muotoilun yhdistys järjestää vuosittain useita koulutuksia ja muotoilutapahtumia Turussa. Perinteeksi ovat muodostuneet Uuden Muotoilun Kevätmarket toukokuussa ja Uuden Muotoilun Joulumarket joulukuussa. Lisäksi järjestämme Pikkujoulumarketin vuosittain eri toimijoiden kanssa yhteistyössä.

Uuden Muotoilun Joulumarket 27.-28.11.2021

Perinteinen Uuden Muotoilun Joulumarket taikoo tänä vuonna Rettigin vanhasta tupakkatehtaasta kotimaisen muotoilun keitaan kokonaisen viikonlopun ajaksi la 27.11.- su 28.11.2021.

Vanhan tehtaan uteliaisuutta kutkuttavat tilat tarjoavat valoisien myyntisalien lisäksi kiinnostavia sopukoita työpajoille, työnäytöksille ja muulle muotoiluohjelmalle!

Voit hakea 3-9 m2 myyntipaikkaa tai työpajatilaa allaolevalla hakulomakeella. Mukana on myös suuren suosion saanut Uudet tekijät -osasto, jossa aloittelevat muotoilijat pääsevät esittäytymään ja testaamaan omia tuotteitaan!

Haku on käynnissä 16.9-10.10. ja hakulomake sulkeutuu su 10.10. klo 24.

HAKULOMAKE & LISÄTIEDOT: https://forms.gle/eVmUHJWTHznb9FC5A

Kysyttävää, ohjelmaideoita tai muuta asiaa Joulumarketista?
Laita viestiä tuottaja@uudenmuotoilunyhdistys.fi!