Uuden Muotoilun Kevätmarket täyttää Turun kaupunginteatterin uudella muotoilulla ja ilahduttavilla lahjalöydöillä äideille ja kevään valmistuville.

Mukana on yli 30 designbrändiä ja kattava valikoima kestäviä ja laadukkaita sisustus- ja kodintuotteita sekä koruja, asusteita ja vaatteita moneen makuun.

Tervetuloa ihastumaan uuteen muotoiluun, tutustumaan sen tekijöihin, nauttimaan tunnelmasta sekä tekemään uniikkeja löytöjä itselle tai lahjaksi. Vapaa pääsy!

 

Mukana:
ANemiko Art www.anemikoart.com
Ateljee Agami & Butik www.ateljeeagami.fi
AVERI www.averidesign.fi
bu.ke www.buke.fi
Design Therapy www.designtherapy.fi
Echo Dek echo-dek.com
Hanimaa www.hanimaa.fi
HanJanKimonos www.hierontastudiojan-erik.fi
happy@harmony www.happyatharmony.fi
J Being Fantatastic www.facebook.com/jbeingfantatastic
KARINA www.karina.fi
Kaunist www.kaunist.com
Kerafreak www.kerafreak.fi
Kleene www.kleenedesign.com
KOTONA sisustus www.kotonasisustus.fi
Likiz www.likiz.fi
Limetion @limetion
Maja Style www.majastyle.fi
Mary a. jalava www.maryajalava.com
Muotoiluhuone TUOKIO www.kauppatuokio.fi
Print N Stuff www.printnstuff.eu
Puine www.puine.fi
RARA natura www.raranatura.fi
Salmiak Studio www.salmiakstudio.fi
Studio Pikkelflik www.pikkelflik.fi
Susanna Nurminen design susannanurminen.com
toinenluonto.fi www.toinenluonto.fi
TUOHI Jewelry www.tuohijewelry.com/fi
Tuuline Design tuulikkimedia.com
Ullekas https://ullekas.mycashflow.fi/
Valla www.vallakoru.fi
Valona www.valona.fi
WHAT EVER design https://holvi.com/shop/fabriikki8/section/what-ever-design/
Turkuseura www.turkuseura.fi
Sokru www.sokru.com
Uuden muotoilun yhdistys www.uudenmuotoilunyhdistys.fi

Kattaus täynnä hyviä valintoja

Hyvä design kestää aikaa. Todisteena Uuden muotoilun yhdistys jakaa erikoiserän vuonna 2016 suunniteltuja ja yhä ajassa toimivia Turku Design Festival -kangaskasseja kolmellesadalle ensimmäiselle Uuden Muotoilun Kevätmarketin asiakkaalle.

Jo perinteeksi muodostunut Uuden Muotoilun Kevätmarket valtaa tänä keväänä Turun kaupunginteatterin. Yleisölämpiö täyttyy uudella muotoilulla ja kestävillä lahjalöydöillä äitienpäivää edeltävänä sunnuntaina 7.5. klo 11-17.

Mukana on lähes 40 designmerkkiä ja monipuolinen valikoima vastuullisesti valmistettuja vaatteita, koruja, asusteita sekä sisustus- ja kodintuotteita. Teatterin aula muuntuu Uudet tekijät -osastoksi, jossa päästään tutustumaan alan tuoreisiin tulokkaisiin.

 Haluamme tuoda esiin alan uusia nimiä ja antaa uransa alkuvaiheessa oleville muotoilijoille helpon tavan esittäytyä ja testata tuotteitaan. Tekijät hyödyntävät ilahduttavan paljon kierrätysmateriaaleja tuotteissaan ja ovat huomioineet vastuullisuuden liiketoiminnassaan. Joukossa nähdään esimerkiksi kierrätysmateriaaleista valmistettuja silmä- ja aurinkolasiketjuja, taide- ja käyttökeramiikkaa sekä käsinvärjättyä katumuotia, kertoo Uuden muotoilun yhdistyksen puheenjohtaja Annika Myrsky.

 

Jokainen asiakas on tärkeä

Pienyrittäjät ovat olleet viime vuosina kovilla. Muotoiluyritykset laittavat sinnikkäästi kampoihin vallitsevalle maailmantilanteelle. Uuden muotoilun yhdistys näkee, että muotoiluun kannattaa panostaa, sillä siitä löytyy myös ratkaisuja moniin nykyajan haasteisiin.

Kertakäyttökulttuurin sijaan tulisi vaalia pitkäikäisiä, vastuullisesti ja laadukkaasti valmistettuja tuotteita, jotka pitkässä juoksussa säästävät myös lompakkoa. Jokainen voi omilla valinnoillaan edistää muutosta kohti kestävämpää kuluttamista. Paikallisten yritysten tukeminen on tärkeää, jotta meidän on mahdollista tehdä jatkossakin näitä valintoja, Myrsky kertoo.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Koko ohjelma ja mukana olevat designmerkit löytyvät Uuden muotoilun yhdistyksen verkkosivuilta sekä Facebook-tapahtumasta.