Uuden muotoilun yhdistys | Turvallinen vierailu Uuden Muotoilun Joulumarketissa

Turvallinen vierailu Uuden Muotoilun Joulumarketissa

Uuden Muotoilun Joulumarketin terveysturvallisuuden takaamiseksi ja vaihtoehtona yleisötilaisuuksiin kohdistuville rajoituksille otamme tapahtumassa käyttöön koronapassin.

Jokaista vierailijaa, asiakasta, näytteilleasettajaa ja henkilökunnan jäsentä pyydetään näyttämään sisäänpääsyn ehtona 27.-28.11. EU:n digitaalinen koronatodistus. Passia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta. Varauduthan tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.

Voit tulla tapahtumaan turvallisin mielin. Lataathan koronapassin valmiiksi ennen vierailua.

Turvallinen tapahtumakokemus

• Tapahtumassa on käytössä koronapassi.
  • Tarjolla on käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä sekä vierailijoille että näytteilleasettajille.
  • Huolehdimme tilojen ja pintojen puhtaudesta koko tapahtuman ajan.
  • Myyjät pitävät omat myyntipaikkansa puhtaina ja siisteinä.
  • Tiloissa on ohjattu kiertosuunta, jotta ristiliikenne vähenee.
  • Tulethan vain terveenä. Kiitos 💛

Miten koronapassi toimii?

• Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta kanta.fi.
  • Passi on käytännössä sivulla näkyvä nimesi ja QR-koodi sekä henkilöllisyystodistus.
  • Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta.
  • Passi tarkastetaan sisääntulossa.
  • Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Luemme passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta.