Uuden Muotoilun Joulumarket palaa Logomoon!

Perinteinen Uuden Muotoilun Joulumarket järjestetään sunnuntaina 17.12.2023 klo 11–17 Turun Logomon suuressa aulasalissa.

Turun seudun suurimpaan jouluiseen designmarketiin haetaan monipuolista kattausta muotoilua –  tuotteista palveluihin, vaatteista asusteisiin, sisustuksesta taide-esineisiin ja second-handista arjen käyttötavaroihin. Myyjähaku on käynnissä su 8.10. saakka.

Valinnoissa painotetaan tuotteiden tai malliston ajankohtaisuutta, laatua sekä läpinäkyvää vastuullisuutta, niin toiminnassa kuin materiaalivalinnoissakin.

Logomolla järjestetyissä marketeissa on käynyt päivän aikana 3500-5000 kotimaisen muotoilun ystävää ja yhtälailla yleisöä odotamme myös tänä vuonna!

Myyntipaikat

🎄    Myyntipaikka 3 m2  185€ +alv.  (tilan leveys 2m, syvyys 1,5m)
🎄    Myyntipaikka 6 m2  370€ +alv.  (tilan leveys 4m, syvyys 1,5m)
🎄    Myyntipaikka 9 m2  555€ +alv. (tilan leveys 6m, syvyys 1,5m)
🎄    Uudet tekijät -osasto 50 € + alv. (1 m Logomon narikkatiskillä)

Uuden muotoilun yhdistyksen yritysjäsenet saavat 20% alennuksen paikkahinnoista.

Uudet tekijät

Oletko vasta perustanut yrityksen tai haluaisitko esitellä tapahtumassa uutta tuote- tai palveluideaa matalalla kynnyksellä? Hae mukaan Uudet tekijät -osastolle!

Uudet tekijät -osasto sijaitsee Logomon narikkatiskillä. Osastolla marketiin ensimmäistä kertaa osallistuvat, alle 2 vuotta toiminnassa olleet tekijät pääsevät esittelemään tuotteitaan ja palvelujaan matalalla kynnyksellä vain 50€ (+alv) hintaan.

 

Muu ohjelma

Myyjäisväkeä viihdyttää DJ, lapsille ja lapsenmielisille löytyy kivaa tekemistä ja Logomon ravintola palvelee herkkusuita tapahtuman ajan.

Haluaisitko tarjota tapahtumaan työpajaa tai muuta osallistavaa ohjelmaa? Ota yhteyttä ella@uudenmuotoilunyhdistys.fi tai kerro ideastasi hakulomakkeella!

Hakulomake & lisätiedot: https://forms.gle/nnCENBjzK9P129GC9

 

 

Ihmisiä Logomon salissa Joulumarketissa.